zpochybňování evoluce a náboženství😻👽👾

sup dneska tu budu psát o sračkách co mě napadaj během dne jakoby otázky na existenci a sračky na které nějak přišli vědci a já nemam šajna jak.😻

Tak třeba před miliardami let vyschlo nějaké moře pak sůl zůstala pod pískem a vodopády se tam začala napouštět nová voda  a proud toho měl být asi 400x silnější než Niagarské vodopády. A na to jsi jako přišel kurva jak? Jako ten proud/tlak nebo co té vody si zjistit nemohl jako leda ze by ty zmrdi měli fucking stroj času, ale jako jak kurva mi to chceš jinak vysvětlit?

Další je jak jsi sakra přišel na to ze ty opice ze kterých pocházíme byli vzájemně příbuzné každý má jinou kostru a jako nevím jestli se z kosti da udělat test dna ale jestli jo tak ok, ale i tak wtf?

Proč naše učebnice dějepisu říkají že v pravěku všemu veleli muži když o tom reálně víme hovno panáčci na jeskyních malbách byli fucking stickmani takže to nepoznáš. Podle koster taky nepoznáš jestli to byla žena nebo muž protože kostry máme stejné a nevím jak jinak by na to přišli? Ještě k tomu se našly sochy žen ne mužů což logicky naznačuje ze ať už to dělal kdokoliv tak obdivovali ženy a ne muže. Also z biologického hlediska jsou ženy užitečnější než muži kvůli rozmnožování a taky mají silnější imunitu. Tohle a víc věcí naznačuje tomu že v pravěku byl matriarchát.

Teď se přesuneme k bibli. Bible je vlastně neustále o incestu ať už mezi lidmi nebo zvířaty. Takže Adam a Eva spolu prcali a pak jejich deti a jejich a jejich atd. No ale potom se ten sráč rozhodl že všechno lidstvo vyhladí a zachrání jenom Noema a jeho rodinu (Noemova archa) no takže zabil všechny až na ně a páry zvířat což opět znamená ne jen to ze spolu prcali lidští sourozenci, ale i ve zvířecím světě takže Noemova archa je vlastně o vražední lidí a zvířat, incestu a hodně velkej orgiích. A pak že je křesťanství dobré?

Zůstaneme u toho. Dejme tomu že bůh existuje co když je ve skutečnosti on ten zlej ale čím víc lidí v nej věří a má ho rado tím je mocnější a tak se rozhodl poslat na zem knihu s tím že on je ten hodnej ale irl je ten zlej a satan je hodnej jen opožděnej?



Btw nejspíš celej tenhle ucet bude o otazkach a teoriích bcs jsem hrozne zvedavej člověk a zpochybňuji úplně vše💋🙏


2 Kudos

Comments

Displaying 0 of 0 comments ( View all | Add Comment )