ludwig :3c's profile picture

Published by

published
updated

Category: Life

yanlışlıka düşman edindim? (amerikadaki oe part 2)

(BENİ TÜRKLER EKLEMİŞ MERABA MERABA HEPİNİZ ÇOK HAVALISINIZZZ)

bu entrydeki şeyleri anlamak için lütfen bu entryi okuyun. part 1 gibi

neyse bakın noldu ahmk. ben gidip amerikadaki oe'nin sevdiği çocukla konuştum bu perşembe. bir amacım yoktu. oturdum resim çizdim orada zaten resim hocası beni seviyordu. yarım yamalak bu çocukla konuştum sonra gittim kendi sınıfıma.

ABİ BAKIN O AKŞAM TAHMİN EDİN ARKADAŞIM BANA NE ATTI. amerikadaki oe bana nasıl sövmüş???? bir de iftira atıyor. ben bu çocukla çok yakınlaşmışım, amerikadaki oe'ye bağırmışım ve onun elinden telefonunu almışım güya. ne diyon ahmk??

dediği şeyler tam olmayan liste / puanlama

  • "onun kadar mental olarak hasta birisini görmedim" 7/10 alınmadım
  • "her cümlesinden sonra özür diliyor" 5/10 yaratıcı ol azıcık tamam yapıyorum nolmuş
  • "özür dilediğinde de ağlayacak gibi duruyor" 2/10 ahmk kötü hissediyorum insanları düşünüyorum ben 😭😭
  • "bir de benden korkuyor mu? 😭😭 lmao" 1/10 yılın başından beri bana soğuk davranıyor bi de bunla dalga geçiyor oe'ye bak
  • "kafasını sikmek istiyorum" -8/10 AHMK BEYİN FETİŞİN Mİ VAR. ÖRÜMCEK FETİŞİN OLABİLİR HADİ HAZBIN HOTEL + HELLUVA BOSS HAYRANISIN AMA BEYIN FETİŞİ NEEEEE.
  • "onla konuşma" 9/10 overrated ama umrumda değil ne bok yiyorsa yesin

neyse ben bunları sınıf öğretmenlerine söyledim biraz kızdı ona. arkadaşım adımı verme demişti,vermedim ama amerikadaki oe anladı. bir de kafama su şişesi attı sanırım. arkadaşım onla barışmamı istiyor çünkü ikimizle de küsmek istemiyor. bir de ondan özür dilememi istiyor. AHMK BIRISI BANA KÜFRETTİ DİYE NİYE ONDAN ÖZÜR DİLEYEYİM ÖZÜR DİLEMEMLE DALGA GEÇİYOR. açıkçası amerikadaki oe'ye küsmek zorunda değil,bana ondan bahsetmesin yeter. git sağlıklı kafayla düşün dedim. yazık ama yapabileceğim bir şey yok.

bu arada amerikadaki oe hazbin hotel,helluva boss ve your boyfriend hayranı. normal fandomları da var ama bunlar onun hakkında birsürü şey açıklıyor.

bir de borderline kişilik bozukluğum var diyor. AHMK BORDERLINE KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLANLAR DALGA GEÇTİĞİN ŞEYLER GİBİ DAVRANIYOR 😭😭

stay safe chat seviyorum sizi.


0 Kudos

Comments

Displaying 0 of 0 comments ( View all | Add Comment )