匚乇乇乇's profile picture

Published by

published
updated

Category: Life

25.09.2022

"Ben" kimim? Ben bu vücudun bir parçasıyım. Yalnız olduğum için bütün kontrole sahipmişim gibi hissediyorum. Ancak durum böyle değil, eğer kontrol bende olsaydı...

Kendimi vücuttan ayrı olarak bir farklılık gibi görmezdim. Kendimin yarattığı mükemmelliğin ta kendisi olurdum. Kendimi bu vücudun sahibi gibi görüyor ancak onun verdiği amaçlar ve cezalarla boğuşuyorum... Çok ironik.

Hastayım çünkü vücudun bir "parçasıyım", çürüyorum çünkü vücudun bir "parçasıyım", eylemde bulunuyorum çünkü vücudun bir "parçasıyım"...

O zaman neden arıyorum? Vücuda verilen "amaç" yaratma kabiliyeti varken. Ben neden bir "amaç" arıyorum? Sorumluluk almaktan nefret ettiğim için mi? "Benim" tanrımın sorumlulukları yok. 

Onun gibi olmak istiyorum ama bu vücudun bir parçasıyım. Tanrım amaçlarının olmadığını biliyor, farkında ve kabulleniyor.

Ben neden yapamıyorum?

Neden geriliyorum?

Etrafımdakiler neden bu kadar "önemli"?

İnsan vücudunun bir parçası olduğum için mi? Ne yapmam lazım? Ne zaman bir şey düşünecek olsam bunun sosyal tanrıya aykırı olduğunu fark ediyorum. Bunun için bir şey yapmam lazım mı?

Sonu görmek istiyorum. "Ben olduğum için." Bitmesini istiyorum. Gözlerle görebileyim, kulaklarla duyabileyim, bunların bitişini... İnsanların yok edişini, doğanın devam edişini. Hep yanlış "bakan" insanoğlu dünyanın yok olduğunu düşünüyor. Lakin yok olan kendisi. 

Umarım görebilirim, şu an tek isteğim bu.

Anlamsızlığı kendime kanıtlamak. İnatçı vücuda göstermek, yapacağı her eylemde düşüncenin yerini silmek.


0 Kudos

Comments

Displaying 0 of 0 comments ( View all | Add Comment )