Kat's profile picture

Published by

published

Category: Blogging

first blog in ages

omg i can write freely and post it yayyyy


so theres this thing, idk what it is, but it's just this sense of calm i get whenever im in a certain environment, these places are: Old office buildings with the brown and yellow tints, offices in old towns overlooking a main street (political cartoon with what i mean below), flower markets and amish markets to name a few. im sure id get this sense of calm from like, where i grew up when i was younger, but i havent been there since i really looked into these feelings so i cant tell :/

additionally, wikipedia pages with information i dont get, old blogs (schizo blogs from 1999 <3), and stuff in other languages can also bring these feelings. idk what it is about all this stuff but it's just comforting.

like, i know the suomi word for big is "iso", and i looked into a page on wikipedia abt ISO 1, which i read as ISO I, a song i like. The page turned out to be a whole thing about standardizing temperature internationally, it's a neat little read but it's weird that there's just stuff out there that i can learn and read and i just dont think to. (the article is: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_1)

The old 50's-60's office thing is just bc i like the idea of an office job since im not big enough to do any other kind of work, i can barely see over the counter where i work so i stand on a stool </3
anyway, the office, yeahhh, i love old offices and half life really did it right, i loved the halls and the rooms, but there's this one game on roblox called like, broken hill nuclear plant? it's awesome and it has this tiny hall where it's that kind of color with two bathrooms and a closet with a mop. I think it stems from the wood panels i had on the wall growing up (yk what i mean).

I love old epics too, like Kalevala and The Odyssey, but those i just like to read.

back to the roblox tho, that just sparked another thing, i LOVE old roblox and i can't get enough of it

my dad made an acc when i was 4, and he got tired of it when i turned like, 10, so he lets me use it (add me @ninja1928 :D) and it had old items and lalala but, i cant find any old games besides the laundromat game from 2010 (or at least any with players) and all the old textures are gone so i can't make my own, tis a shame.

that's enough dumping for today, heres the cartoon i mentioned at the top, love yall stay safe BYE BYE :3


Bb3584467f_2


(i think the reason i like this the most is bc of my grandparent's big recliner la-z-boy and how i used to be able to climb in it and curl up, i miss the south but i hate minun emani)


0 Kudos

Comments

Displaying 1 of 1 comments ( View all | Add Comment )

Kat

Kat's profile picture

for my suomi ystävät

omg voin kirjoittaa vapaasti ja lähettää sen yayyyyjoten tässä on tämä asia, tiedä mitä se on, mutta se on vain tämä rauhallinen tunne, jonka saan aina kun olen tietyssä ympäristössä, nämä paikat ovat: Vanhat toimistorakennukset ruskean ja keltaisen sävyin, toimistot vanhoissa kaupungeissa, joista on näkymät pääkadulle (poliittinen sarjakuva, mitä tarkoitan alla), kukkamarkkinat ja amishimarkkinat muutamia mainitakseni. Olen varma, että saan tämän rauhallisen tunteen sellaisista tapauksista, joissa kasvoin nuorempana, mutta en ole ollut siellä sen jälkeen, kun olen todella tutkinut näitä tunteita, joten en voi kertoa :/

Lisäksi wikipedia-sivut, joilla on tietoja, joita en saa, vanhat blogit (skizo-blogit vuodelta 1999 <3) ja tavarat muilla kielillä voivat myös tuoda näitä tunteita. tiedä mitä tässä kaikessa on, mutta se vain lohduttaa.

Tiedän, että suomi iso-sana on "iso", ja katsoin wikipedian sivua abt ISO 1, jonka luin nimellä ISO I, kappale josta pidän. Sivusta tuli kokonainen juttu lämpötilan standardoinnista kansainvälisesti, se on siistiä pientä luettavaa, mutta on outoa, että siellä on vain asioita, joita voin oppia ja lukea, mutta en vain ajattele. (artikkeli on: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_1)

Vanha 50-60-luvun toimistojuttu on vain ikään kuin pidän ajatuksesta toimistotyöstä, koska en ole tarpeeksi iso tekemään mitään muuta työtä, en näe tiskiltä tuskin missä työskentelen, joten seison jakkaralla 3
joka tapauksessa, toimisto, joo, rakastan vanhoja toimistoja ja puoli-elämä todella teki sen oikein, rakastin käytäviä ja huoneita, mutta robloxilla on tämä yksi peli nimeltään "särkynyt kukkulan ydinvoimala"? se on mahtava ja siinä on tämä pieni eteinen, jossa se on sellainen väri, jossa on kaksi kylpyhuonetta ja vaatekaappi, jossa on moppi. Luulen, että se johtuu puupaneeleista, joita minulla oli seinällä kasvaessani (yk mitä tarkoitan).

Pidän myös vanhoista eeposista, kuten Kalevalasta ja Odysseiasta, mutta niitä minä vain tykkään lukea.

takaisin robloxiin, se herätti vain toisen asian, rakastan vanhaa robloxia enkä voi saada tarpeekseni siitä

isäni teki tallennuksen, kun olin 4-vuotias, ja hän kyllästyi siihen, kun täytin 10, joten hän salli minun käyttää sitä (lisää minut @ninja1928 :D) ja siinä oli vanhoja esineitä ja lalalaa, mutta en löydä yhtään vanhoja pelejä paitsi pesulapeli vuodelta 2010 (tai ainakin mikä tahansa pelaajien kanssa) ja kaikki vanhat tekstuurit ovat poissa, joten en voi tehdä omaa, se on sääli.

se riittää tälle päivälle, tässä on sarjakuva, jonka mainin ylhäällä, rakkaus, pysykää turvassa HEIKKI :3


(kuva)


(Luulen, että syy, miksi pidän tästä eniten, on isovanhempani iso lepotuoli la-z-boy ja kuinka pystyin kiipeämään siihen ja käpertymään, kaipaan etelää, mutta vihaan minun emania)


Report Comment